Külaülikooli 7. koolitus: "Toiduainete säilitamine"

Laupäeval, 04. augustil 2018  Kirna Seltsimajas

  • Tutvustatakse Olustvere Hoidistemessi ning läbiaegade parimaid hoidiseid
  • Ideed hoidiste kasutamise kohta toitude valmistamisel
  • Kuivatamine
  • Hapendamine
  • Moosid, marmelaadid, siirupid, supipõhjad, kastmed, salatid...
  • Funktsionaalsed hoidised. Tervislikumad võimalused mooside magustamiseks
  • Parima soolase ja magusa hoidise valmistamine
  • Osalejate kaasavõetud kahe lemmik hoidise (soolane ja magus) degusteerimine (mini konkurss)

Lektor: Maire Vesingi, Olustvere TMK koka eriala õpetaja, funktsionaalse toitumise nõustaja

 

PÄEVAKAVA:

09:30 Saabumine

10:00 Koolitus

11:30 Ergutus ja suupiste paus

12:00 Koolituse praktiline osa

14:00 Lõpetamine, tagasiside osalejatelt

 

Osalustasu 5 EUR kohapeal (hommikukohvi ja ergutuspausi suupistete katteks)

 

Eelregistreerimine:

Annely Meerbach, kontaktid: e-post: annely.meerbach@gmail.com või tel. 5698 0886

Külaülikooli 7. koolitus: "Toiduainete säilitamine" 


Kohtume Kirnas!




< tagasi

- admin - AXIS MULTIMEDIA 2008-2020